Necesitatea unei creme de masaj a aparut in clipa in care am constientizat ca majoritatea cremelor si uleiurilor de masaj existente pe piata contin ulei de parafina, un produs petrolier deloc compatibil cu pielea noastra. Indignarea mea a crescut in clipa in care am vazut ca si uleiul pentru bebelusi contine acest ulei ieftin, nociv, care inabusa pielea, sporindu-i deshidratarea si reducandu-i functia ei de aparare. Din fericire eu am folosit la bebelusii mei ulei de migdale dulci, lucru pe care il recomand mamelor care vor sa fac masaj bebelusilor sau chiar si pentru a trata iritatiile de scutec.
Dupa cateva incercari de diverse variante am ajuns in sfarsit la o formula foarte potrivita pentru masajul corporal. Aceasta crema contine : ulei presat la rece de floarea soarelui, unt de shea, unt de cocos, ceara de albine, emulsifiant vegetal, apa distilata, ulei esential de rozmarin, vitamina E.
Crema aluneca bine in timpul masajului, hidrateaza si hraneste pielea cu multe vitamine si, cel mai important - este NATURALA .
Are un singur neajuns: timp de valabilitate scurt, maxim 1 luna, daca nu e tinuta la caldura.
woooow! asta Da , Super Surpriza! Multumesc Liza! >:D<
RăspundețiȘtergereDin ce am citit prin cartile mele si pe internet am aflat ca parafina asta atit de hulita are mare trecere prin saloanele de cosmetica de lux. Doamnele platesc bani grei pentru o masca cu parafina cosmetica pe fata si miini. In plus, se mentioneaza ca e singura masca care se poate aplica si pe zona sensibila a ochilor spre deosebire de altele, chiar si cele preparate in bucatariile noastre care au aceasta restrictie.
RăspundețiȘtergereGeta, si eu mi-am facut impachetari la maini cu parafina fara sa observ o ameliorare de vreun fel. Oricum ar fi uleiul de parafina apartine regnului mineral iar organismul nostru este compatibil cu produse din regnul vegetal...asa ca le prefer. Tu ai vreo experienta pozitiva cu parafina?
Ștergeree o crema cu miros discret,placut, patrunde bine in piele si hidrateaza usor
RăspundețiȘtergere