vineri, 28 iunie 2013

Crème de la crème

Crema antirid
Ingrediente: ulei de argan, ulei de avocado, ulei de jojoba, ulei de germeni de grau, extract Co2 de rodie,  ulei esential ( palmarosa, lavanda ), acid hialuronic, emulsifiant vegetal, conservant agreat ECOCERT, apa plata.
Uleiurile fine pe care le contine, extractul de rodie si nu in ultimul rand acidul hialuronic dau acestei creme o nota de lux, fiind potrivita oricarui ten dar cu precadere celui uscat cu tendinta de ridare care are nevoie de o hidratare si o hranire atenta si profunda. Termen de valabilitate: 3 luni.





Crema hidratanta pentru tenul gras
Ingrediente: Ulei de jojoba, ulei de chimen negru, apa de hamamelis, emulsifiant vegetal, vitamina C, apa plata, ulei esential ( lavanda, fenicul dulce, conservant agreat ECOCERT .
Crema este non-grasa, usoara, penetranta, potrivita pentru hidratarea tenului gras sau normal.










Crema anticuperoza
Ingrediente: Ulei de tamanu, ulei de galbenele, emulsifiant vegetal,
vitamina C, apa plata, ulei esential ( benzoin, geraniu ), extract vita rosie, conservant agreat ECOCERT.

Uleiul de tamanu este antiinfectios, circulator, fluidizant, cicatrizant, antireumatic avand urmatoarele recomandari: cicatrici, vergeturi, cuperoza, infectii, probleme circulatorii, varice, dureri reumatice.
Extractul de vita rosie este tonic si protector al vaselor sangvine, circulator puternic avand urmatoarele recomandari: probleme de circulatie sangvina, fragilitate capilara ( cuperoza, echimoze ), etc.

Un comentariu:

  1. creme antirid e folosita cu succes (Deva),crema ptr. ten gras acum se experimenteaza cu ea de o d-na ce se apropie de respectabila virsta de 80 ani(Deva)! cit despre crema cu ulei de tamanu pot sa iti spun ca solicit una pe comanda ptr prbl.de circulatie sangvina ! felicitari ptr bune rezultate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...