sâmbătă, 4 august 2012

SheaLux

Pepenele rosu este o delicatesa in sezonul calduros. Cura cu pepene rosu are efect detoxifiant si vitaminizant.
Extern, prin continutul de vitamine A, E si C, pepenele rosu hidrateaza si improspateaza pielea. Sucul de pepene rosu curata pielea lasand-o catifelata si stralucitoare. Acizii din pepene au proprietati exfoliante.

Untul de shea folosit din belsug in acest sapun ii confera calitati deosebite fiind recomandat pielii sensibile, uscate, pentru cei cu dermatite, psoriazis sau alergii dar si tenului normal hranindu-l si hidratandu-l.

Uleiul esential de portocale este un ulei vesel si radiant, care aduce seninatate si caldura, este tonic pentru pielea matura si devitalizata, intinereste pielea.
Uleiul esential de cedru are o esenta cu aroma lemnoasă, fina, echilibranta. Favorizeaza eliminarea celulitei si a retentiilor de apa, este antimicotic.
Uleiul esential vetiver este hidratant, circulator si regenerant al pielii, calmant al sistemului nervos, combate insomnia.
Surse: elemental.ro







Ingrediente: Uleiuri saponificate ( cocos, masline, shea (13% ), palmier, cacao, ricin,  floarea soarelui ), suc de pepene rosu, ulei esential ( portocale, cedru, vetiver ); patrunjel, morcov ( zonele colorate).
Stoc epuizat!

M-am indragostit de culoarea lui stralucitoare, care sper sa se pastreze in timp.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...