miercuri, 5 septembrie 2012

Lapte si sare

Sapunul cu lapte de cocos curata pielea in profunzime fara sa o usuce, fara sa o irite. Laptele de cocos este plin de acizi grasi care ajuta la indepartarea murdariei, impuritatilor, petelor si a pielii moarte. Sapunurile cu lapte de cocos sunt o optiune excelenta pentru cei cu pielea sensibila datorita proprietatii lor calmante.
Laptele de cocos are un continut ridicat de grasimi si acizi grasi care hidrateaza intens pielea. Desi ofera o curatire profunda nu indeparteaza uleiurile naturale din piele lasand-o neteda, moale si hidratata.
Laptele de cocos este bogat in vitamina E. Folosit in mod regulat ajuta la vindecarea pielii foarte uscate, crapata sau iritata.

Sarea de mare este plina de minerale benefice pentru piele cum ar fi magneziun, zinc, calciu, potasiu si multe altele. Sarea de mare absoarbe toxinele din corp fiind in acelasi timp un catalizator favorizand absorbtia mai usoara a glicerinei in piele. Sapunul cu un continut mare de sare este antiinflamator, stimuleaza metabolismul si circulatia fiind potrivit pentru pielea sensibila, iritata. De asemenea ajuta in ameliorarea acneei la adolescenti.
Sapunul cu sare dureaza de doua ori mai mult decat un sapun natural obisnuit datorita continutului mare de minerale.



Ingrediente: Grasimi saponificate ( cocos, masline, ricin, samburi de struguri, avocado ); lapte de cocos;  ulei esential de lavanda, pachouli; sare de mare neiodata.
Stoc epuizat!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc Natalia! L-am testat deja desi inca nu e "copt" si deja imi place. Abia astept sa-l pun la treaba.
      Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. De-abia astept sa incerc si eu sapunul asta cu sare. Arata grozav de bine si sunt sigura ca-si va face treaba de minune.
    Mult succes. Doamne'ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am prins acest sapun.sunt convinsa de voi ca e super!(dealtfel cum e fiecare tip in parte)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...