joi, 22 noiembrie 2012

Camuflaj

In timp ce puneam lingurita cu lingurita ( spoon technique ) de sapun in forma ma gandeam oare ce pistruiat va iesi din aceasta combinatie de culori?!
Este pe aceeasi linie cu predecesorul lui care s-a numit Citric, adica destinat unui ten normal spre gras datorita uleiurilor esentiale folosite: litsea, lamaie, portocale. Citric, dupa perioada de uscare, a avut un parfum foarte discret, acum am pus dublul cantitatilor de uleiuri esentiale .... sper sa fie mai parfumat si sa tina mai mult mirosul.
Verdele este de la clorofila din lucerna, griul de la argila albastra ( un veritabil antiseptic benefic tenului acneic ) iar albul este de la oxidul de zinc ( purifiant, antiseptic, stimuleaza vindecarea cutanata ), galben a devenit sapunul de la uleiul esential de portocale. 

Dupa ce s-au definitivat culorile  numele lui a fost evident: CAMUFLAJ.



Ingrediente: Uleiuri saponificate ( cocos, masline,  cacao, palmier, ricin, avocado); uleiuri esentiale ( portocale, lamaie, litsea ); clorofila, argila albastra, oxid de zinc.

Stoc epuizat!


Asa s-a nascut prima mea "pictura" in sapun. Fiecare bucata este unica, diferita de celelalte. Arta, nu gluma! :))
Cum va place?

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc Natalia! Am vazut ca faci schimburi cu sapunari din alte tari..poate facem si noi un schimb candva...ce zici?

      Ștergere
  2. artistic!~ sunt placut surprinsa de ingeniozitatea ta ! felicitari ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna draga Liza, ma bucur sa te (re)gasesc pe un blog.Eu n-am mai intrat demult pe acel forum care ne-a dat sansa sa ne cunoastem virtual prin primavara insa vad ca ai avansat foarte mult si nu pot decat sa ma bucur si sa te incurajez sa faci lucruri din ce in ce mai frumoase si mai sanatoase.
    Cu drag
    Kaaty

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kaaty, multumusc pentru cuvintele frumoase! Da, eu multumesc mult fetelor, printre care ai fost si tu, care au avut rabdare sa ma lamureasca cu ce nu intelegeam atunci. Cand faci ceva cu placere fara sa fi motivat e alte scopuri rezultatul este pe masura; am vazut si la tine sapunuri minunate .... semn ca si tie iti place sa le faci foarte mult. Spor la treaba si succes!

      Ștergere
  4. acest sapun o sa va entuziazmeze la maxim,e ceva intradevar special,un buchet de rafinament si prospetime!

    RăspundețiȘtergere
  5. neaparat repeta textura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu numai ca spala super (imi scartaie pielea dupa utilizare), dar si miroase extraordinar, predominant a lamaie.... imi place la nebunie !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...