sâmbătă, 15 decembrie 2012

Namol

" Namolul din Marea Moarta intinereste pielea. Ajuta pielea sa reinnoiasca si sa regenereaze celulele, prevenind astfel imbatranirea.
Namolul din Marea Moarta stimuleaza circulatia sangelui. Mineralele fertile si procesul de strangere a namolului sporesc circulatia crescand cantitatea de oxigen si eliminand toxinele din piele, facand tesuturile pielii tonifiate si ferme, facand pielea sa straluceasca si sa para mai tanara. 
Namolul din Marea Moarta curata in profunzime. Indeparteaza impuritatile prin spalarea in profunzime a pielii. Penetreaza porii, absorbind acumularile de mizerie, urmele de machiaj si excesul de sebum.
Namolul din Marea Moarta exfoliaza celulele moarte ale pielii. Granulele fine ale namolului, totusi moale, indeparteaza cu eficacitate celulele de piele moarta, lasand pielii un aspect proaspat si radiant." - citat preluat de pe http://www.mineralium.ro/despre-marea-moarta/.

Aceste informatii sunt valabile pentru impachetarile cu namol. Sapunul nu poate actiona ca si o substanta care se aplica si ramane pe piele o perioada de timp dar ramane pe piele suficient timp ca pielea sa absoarba multe din ingredientele pe care le contine. 
Imbogatit cu namol de la Marea Moarta si cu un parfum foarte atractiv rezultat din combinatia geraniu - lavanda si putin cedru si ylang ylang acest sapun usor abraziv este potrivit oricarui tip de ten dar va fi de mare ajutor in cazul unei pieli cu impuritati, acnee sau imbatranita.
Sapunul contine o mare cantitate de ulei de ricin si unt de shea, este foarte cremos si curata delicat pielea.



Ingrediente: grasimi saponificate ( palmier, masline, cocos, ricin, cacao, shea, migdale dulci), namol de la Marea Moarta, uleiuri esentiale ( lavanda, geraniu, ylang ylang, cedru ).

2 comentarii:

  1. Ce bine arata toate, dar asta e preferatul meu, poate pt ca am facut si eu saptamana asta un sapun cu mult asteptatul namol;). felicitari pt toate aceste sapunuri, sunt sigura ca sunt f bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. exceptional atit prin continutul de namol cit si foarte valoros cedrul!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...