vineri, 28 iunie 2013

Masaj cu creme naturale

Crema de masaj, testata si folosita de ceva vreme de mine si de sotul meu la cabinetul de masaj. Inlocuieste cu succes cremele profesionale de masaj, nu intra repede in piele, hidrateaza si hraneste pielea in mod natural.

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui presat la rece, unt de cocos, unt de cacao, emulsifiant vegetal, ceara de
albine, ulei esential, apa distilata, conservant agreat ECOCERT.
Termen de valabilitate maxim 3 luni.





Crema masaj anticelulitic, facuta la comanda, din ingrediente atent alese, utile in remodelarea corporala contine 10% cafeina si 10% extract de iedera. Ambele ingrediente actioneaza eficient impotriva depozitelor locale inestetice de grasime, impotriva celulitei.

Ingrediente: ulei de migdale dulci, unt de cacao, emulsifiant vegetal, ceara de albine, ulei esential ( scortisoara, ghimbir), cafeina ( 10%), extract de iedera (10%), apa plata, conservant agreat ECOCERT.
Termen de valabilitate maxim 3 luni.

Cremele se pot executa la comanda, putand fi personalizate dupa preferinte. Pretul difera in functie de cantitate, ingrediente si concentratiile folosite.

3 comentarii:

  1. cremele de masaj sunt deosebite , se lucreaza foarte bine cu ele, d-nele din zona Deva,Orastie,Bucuresti sunt foarte multumite de rezultate! mai este loc de a fi folosite si de domni! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi puteti spune un pret orientativ la crema anticelulitica prezentata de dumneavoastra ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna Roxana! pretul este calculat in functie de cantitate. daca doresti sa comunicam te rog scrie-mi pe email chirau_liza@yahoo.com. multumesc!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...