joi, 24 octombrie 2013

Catina si carbune II

Dupa ce prima varianta de Catina si carbune s-a epuizat foarte repede si a fost din nou cerut iata ca acum in plin sezon de catina, pe care nu o mai prezint deoarece este un fel de Aloe vera de la americani, adica plina cu de toate si buna la toate s-a nascut si varianta II de Catina si carbune cu o alta asociere de uleiuri esentiale, foarte recomfortanta si potrivita oricarui tip de ten. Carbunele prezent in acest sapun il face potrivit in special unui ten gras sau cu probleme dar este benefic oricaruit ten purificandu-l, curatindu-l in profunzime.



Compozitia de uleiuri saponificate aceeasi cunoscuta ( masline, palmier, cocos, ricin ) si este imbogatita cu mult si shea si unt de cacao, o parte din apa a fost subtituita cu suc de catina extras de mine in casa iar aroma este data de uleiuri esentiale ( fenicol, salvie, cuisoare, mandarina, portocale).

Un comentariu:

  1. sunt produse deosebite! cit ce priveste catina si carbune am avut recomandari chiar si la sensibilitati ale pielii,acnee,ten gras cu probleme!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...