duminică, 13 ianuarie 2013

Sport

Desi am parcurs o perioada mai incarcata si n-am avut timp sa scriu pe blog nu m-am putut abtine sa nu fac in acest interval de timp cateva sapunuri. Va prezint acum un sapun drag mie pe care il recomand mai mult pentru barbati sau femeilor dupa un efort fizic.
Ca si  sapunul Masculin, Sport are un parfum tonic, stimulent alcatuit de uleiurile esentiale lavanda, menta, cedru, patchouli. Uleiul de cocos pe care il contine in procent destul de mare ii da sapunului tarie ( se consuma greu ), il face foarte spumos si cu mare putere de curatare, motiv pentru care nu-l recomand unui ten uscat, sensibil. Datorita uleiului de migdale dulci, Sport este mai emolient decat Masculin dar, chiar si asa, il recomand doar tenului normal sau gras. Sapunul este decorat cu bucatele de sapun castilian si cu o linie de argila verde.



Ingrediente: grasimi saponificate ( masline, cocos, palmier, shea,  ricin, migdale dulci ), bere, uleiuri esentiale ( lavandin, menta, cedru, patchouli ), argila albastra, argila verde.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...