duminică, 31 martie 2013

Creme hidratante

Azi va prezint doua creme. 
      Prima este o crema bogata si groasa dar penetranta, potrivita tenului normal sau uscat. Ureea cosmetica contribuie la regenerarea celulara, hidrateaza in profunzime fiind ideala pentru ingrijirea pielii uscate, deshidratate. 
        Uleiul de catina prezent in cea dea doua crema contine o foarte mare cantitate de vitamine A si E avand efecte regeneratoare, de intinerire. Uleiul de chimen negru are efecte benefice asupra pielii uscate, iritate, stimuleaza cicatrizarea, consolideaza sistemul de protectie al pielii. Uleiul de neem este un ulei folosit in scopuri medicinale de sute de ani fiind utilizat in ameliorarea problemelor dermatologice, in tratarea pielii uscate, crapate, deteriorate. Antibacterian, antifungic, antisepric, uleiul de neem este adjuvant in tratamentul infectiilor cutanate bacteriene, fungice. Crema este grasa dar penetranta,   racoritoare datorita prezentei uleiului esential de menta si se poate folosi ca adjuvant in tratarea psoriazisului si a altor afectiuni cutanate.
Cremele contin conservant agreat ECOCERT, se pastreaza in loc racoros si au o garantie de 3 luni de la data productiei.

Crema hidratanta pentru corp
Ingrediente: ulei de canepa, ulei de argan, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de samburi de struguri, unt de mango, unt de shea, uree cosmetica, ulei esential ( lavanda, palmarosa, ylang ylang ), conservant agreat ECOCERT.

Crema adjuvanta psoriazis
Ingrediente: ulei de catina, ulei de chimen negru, ulei de argan presat la rece, ulei de jojoba, ulei de neem, unt de shea, ulei de floarea soarelui presat la rece, ulei de masline extravirgin, apa distilata, emulsifiant vegetal, ulei esential ( menta, salvie, tea tree ), conservant agreat ECOCERT.

4 comentarii:

  1. Desi e foarte buna ptr masaj,crema ptr ten normal sau uscat am inceput sa o folosesc pe fata anume ptr o problema,exfoliere de la frig,si da rezultate foarte bune chiar daca am doar 4 zile de cind am primit-o la comanda. Iar crema cu indicatii terapeutice in probleme mai delicate,am testat-o la incheieturile miinii,unde facusem ceva alergie,si pielea era crapata si foarte uscata,tin sa relatez ca am o schimbare radicala in bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Elena pentru review! Ma bucur ca iti plac cremele!

      Ștergere
  2. Felicitari pt crema, Liza, arata foarte bine si la cate contine, e fara indoiala o crema foarte eficienta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...