miercuri, 3 aprilie 2013

Sapun pentru fata

    Mi-am dorit demult sa fac un sapun bogat, fara ulei de palmier, care sa curete bland pielea cu o cantitate mare de uleiuri nesaponificate. Ingredientele au fost alese pentru obtine un sapun potrivit chiar si pentru igiena fetei.

     Untul de babassu este hidratant, foarte penetrant, dar non comedogen, foarte emolient, aducand beneficii atat tenul gras cat si celui uscat.
     Uleiul de migdale dulci, uleiul de avocado, uleiul de jojoba, untul de shea...toate impreuna contribuie la realizarea unui sapun hidrantant, emolient. Untul de cacao prezent in cantitate foarte mare in acest sapun aduce si el multiple beneficii pielii.
   Vitamina C aplicata pe piele stimuleaza secretia de colagen si imbunatateste elasticitatea pielii. De asemenea, vitamina C constituie un remediu excelent pentru tratarea acneei, rozaceei si cuperozei.
    Bogate in vitamina C, uleiul de catina si pulberea de macese, dar si in alte vitamine si minerale dau culoare acestui sapun. 
   Combinatia de uleiuri esentiale este discreta dar placuta, fiecare ulei esential avand efecte benefice, stimultante asupra tenului.



Ingrediente: grasimi saponificate ( masline, cacao, shea, ricin, migdale dulci, avocado, cocos, babassu, jojoba), pulbere de macese, ulei de catina, ulei esential ( rozmarin, palmarosa, geraniu, ylang ylang ).


4 comentarii:

  1. foarte reusit ! chiar am fost intrebata de o prietena daca ai ceva produs folositor in caz de rozacee,cuperoza ,deoarece ptr acnee ai lansat deja sapunul Namol ! si iata a venit raspunsul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Elena! m-am spalat deja cu el si-mi place mult. :)

      Ștergere
  2. Wow, asta e perfect, cat de bine ai reusit sa faci 'cercurile'! Si pare un sapun f bogat!
    Ce culoare fruusica ai obtinut! La mine pudra de macese a dat o culoare maro-verzuie :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bogat! Am pus din plin din fiecare ingredient pretios. Culoarea?! Da, cred ca depinde si de calitatea pudrei de macese...oricum em am pus si mult ulei de catina. Cercurile nu au iesit cum am vrut eu eu..adica simetrice, dar nu arata rau nici asa. Multumesc, Natalia de aprecieri! Pupici.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...