sâmbătă, 1 iunie 2013

Noutati


Pentru a avea un par moale, matasos si usor de pieptanat se poate folosi acest balsam de par cu ulei de ricin , unt de shea, emulsifiant conditionator, acid lactic, ulei esential de lamaie, rozmarin , lavanda, conservant agreat ECOCERT.









Crema pentru tenul gras, cu impuritati, acnee cu ulei se jojoba, ulei de chimen negru, ulei de neem, emulsifiant vegetal, alantoina, ulei esential ( tee trea, citronella), apa de hamamelis, apa distilata, conservant autorizat ECOCERT.







Un sapun cu miros de primavara 
 facut din grasimi saponificate ( palmier, masline, cocos, porumb, cacao, ricin), miere, lapte de capra, ultramarin, argila rosie, parfum cosmetic de liliac.














Pasta de dinti buna, buna de tot, spumanta si eficienta ce are in compozitie: carbonat de calciu, bicarbonat de sodiu, argila Bocan, xylitol, apa plata, tensida de cocos, guma guar, spirulina, extract samburi de grapefruit, ulei esential ( salvie, lamaie, menta ), propolis.
Aroma se poate personaliza in functie de preferinte.








Manufacturate cu drag din ingrediente naturale benefice pielii.

6 comentarii:

  1. ce frumos le-ai prezentat !!!!!!!!!! toate iti fac cu ochiul sa le incerci ....super ..pupici !!

    RăspundețiȘtergere
  2. ellis dia alan3 iunie 2013 la 09:45

    buna dragelor ! ma incinta sa vad imbogatirea acestui blog cu expuneri de produse din ce in ce mai minunate!Folosesc de cca 2 saptamini deo stickul cu lavanda de care sunt foarte multumita! deasemenea , atit eu,familia mea ,cit si prieteni,cunostinte(chiar cunoscute doar prin intermediul internetului),folosim si alte "preparate bine coapte "in retete "amprentate" de Liza ! am in vedere deo stick cu alte feluri de uleiuri esentiale ,pasta de dinti,balsam ptr par ,lotiune ptr par,masca ptr par,crema cu sulf ptr rozacee (si nu numai),crema recomandata ptr acnee(persoana ce este chiar acum in timpul tratamentului si este ok!), crema ptr masaj,crema hidratanta ,crema "reparatoare"in urma unei afectiuni cutanate ale pielii,crema ptr probleme dermatologice ca psoriazis,pitiriazis...., crema antirid ,crema ptr iritatii la bebelusi cu sulfat de zinc,crema ptr protectie solara cu pudra de urucum si nu in ultim rind lotiune tonica -cu menta ptr masaj(folosita chiar si in caz de dureri de cap,stres,contracturi musculare) si informatiile sunt pe Cale sa mai vina! cred ca aveti cu siguranta O Zi Splendida! bucurati-va ca a-ti trecut pe Aici ! pentru tine Liza Felicitari! ptr cum pui "suflet" in ceea ce faci! va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Elena! da, natura ne ofera remedii si ajutor in multe probleme :) pupici Elena si iti multumesc pentru increderea acordata!

      Ștergere
  3. cristina, cluj-napoca26 iulie 2013 la 13:44

    Felicitari Liza! Nu am decat cuvinte de lauda pentru toate produsele tale: pasta de dinti, sampon solid, crema de fata,balsam de par, sapunuri...toate excelente! ...Multumim pentru ceea ce faci pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, multumesc tare mult! Ma bucur tare sa vad ca mai exista oameni care apreciaza produsele naturale cu atat mai mult cu cat si eu impreuna cu familia mea le folosim cu drag.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...