joi, 4 aprilie 2013

Am depasit 10, 000 de vizualizari!

Sarbatoresc!!!
Un an de sapunarit...8 luni de bloggerit....10, 000 de vizualizari!!!
Multumesc tuturor celor care ati vizitat blogul meu, multumesc tuturor celor care ati lasat comentarii, orice cuvant conteaza, este o confirmare ca merita sa tin acest jurnal public al activitatii mele de sapunarit. Multumesc in special Elenei pentru ajutor, incurajari si cuvinte frumoase si Nataliei pentru aprecierile ei!

Va invit in continuare sa fiti alaturi de mine in calatoria mea printre cosmeticele facute acasa si daca aveti ceva de criticat sau apreciat va rog cu drag sa o faceti.
Va arat cateva din sapunurile mele, incepand cu primul, apoi...






Nicio zi fara sapun!


12 comentarii:

  1. e bine cind se face continuitate in " opera" ! in felul acesta se fructifica idei << Nimic nu se pierde Totul se cistiga>> ...si DA! nici o zi fara sapun ! Felicitari! si cu bucurie navighez in continuare impreuna cu tine si cu toti oamenii minunati doritori sa fim impreuna in aceasta croaziera! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Liza!
    Cat mai multi vizitatori si cat mai multe sapunuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Liza si la cat mai multi ani si... inspiratie ca vizitatori si cumparatori vor fi pe masura !!! Te pupik si succes pe mai departe ,ca faci lucruri minunate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! La cat mai multe in continuare, deoarece ceea ce faceti e minunat! In urma castigarii concursului am primit sapunurile si sunt absolut recunoscatoare. Imi plac foarte mult in special pentru ca nu mai trebuie sa folosesc neaparat crema de corp dupa spalare. Pielea mea era mereu sensibila si uscata, dar acum, dupa ce am folosit sapunul, e super. E cu mult mai catifelata, mai moale, nu o mai simt atat de rigida ca si inainte. Multumesc din suflet pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, ma bucur ca sapunurile mele au ajuns pe mana unei persoane care stie sa le aprecieze! Iar daca dupa folosirea lor pielea ta e multumita eu sunt fericita. Sper din tot sufletul ca tot mai multi oameni sa inteleaga importanta folosiri produselor cosmetice naturale si sa aleaga ce este mai bine pentru sanatatea lor. Multumesc pentru mesajul tau si-ti doresc numai bine!

      Ștergere
  5. A, si doream sa va intreb de unde le putem cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, in partea de sus a paginii am un link spre "Magazin", unde am prezentate sapunurile pe care le am pe stoc. Multumesc pentru interes!

      Ștergere
  6. Daca butonezi site-ul de 50 ori pe zi (diferite pagini, home etc) sunt contorizate 50 vizualizari. Iti recomand sa te inscrii in gtop, trafic.ro sau alt serviciu care iti contorizeaza viziatorii unici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sugestie! Este o optiune prin care nu se monitorizeaza paginile afisate de mine. Stiai de ea?

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...